Digitall

I pored neprekidnog razvoja novih internet servisa websajt ostaje primarni alat za rast malog biznisa, bilo da je u pitanju web prodavnica, ordinacija, portfolio, umenička galerija, agencija za nekretnine ili bilo koja druga profesionalna delatnost. Websajt je osnovna platforma za komunikaciju sa potencijalnim i postojećim klijentima, za zakazivanje novih poslova, reklamiranje usluga i sve drugo.

Prvo, websajt može biti koristan alat za privlačenje novih klijenata. Kada potencijalni klijenti traže proizvode ili usluge koje nudite, vaš websajt će biti među prvima koji će im se prikazati u rezultatima pretrage. To znači da ćete moći da privučete nove klijente koji nisu do sada čuli za vaš biznis.

Takođe, websajt vam omogućava da dajete detaljne informacije o vašim proizvodima ili uslugama. Na vašem sajtu možete istaći karakteristike i prednosti vaših proizvoda ili usluga, a potencijalni klijenti će imati priliku da se upoznaju sa vašim biznisom i brže donesu odluku da vas kontaktiraju odnosno kupe vaš proizvod ili uslugu.

Web-sajt takođe pruža mogućnost da se komunicira sa postojećim klijentima. Kontakt forma ili čet na sajtu omogućava klijentima da vas kontaktiraju sa pitanjima ili komentarima, što će poboljšati njihovo iskustvo sa vašim biznisom a vama pomoći da se poboljša kvalitet usluge koju pružate.

Ako imate web prodavnicu, vaš sajt vam omogućava da prikupljate narudžbine 24/7, čime proširujete mogućnosti prodaje vaših proizvoda. Websajt takođe pruža mogućnost da se kupci registruju, prate istoriju svojih narudžbina i daju povratne informacije o proizvodima koje su kupili. Ovo vam daje priliku da razumete svoje kupce bolje i da poboljšate svoje proizvode ili usluge na osnovu njihovih povratnih informacija.

Imati web-sajt je isto kao imati još jednu prodavnicu, kancelariju ili ordinaciju. Čak i bolje od toga jer web-sajt radi vredno 24/7 dok vi mirno spavate ili se odmarate on prikuplja informacije o potencijalnim klijentima, prodaje vašu robu i reklamira vaš posao.

© 2021 Templately copyright all right reserved